Supporting People er specialiseret i at gøre Danmark mere internationalt via en særlig indsats for virksomheder, der rekrutterer udenlandske specialister til Danmark, eller sender danskere ud på opgaver andre steder i verden.

Formålet er, at den udsendte medarbejder fastholdes i hele den aftalte periode og fokuserer på jobbet frem for at bekymre sig om familien eller kulturelle misforståelser. Vores ydelser er således en form for forsikring af den store investering, det er at flytte højtuddannet og specialiseret arbejdskraft over landegrænser.

Som team er vi selv flerkulturelle og står på tre ben:

  1. Job Counselling til medrejsende ægtefæller. Vi målretter ansøgninger og CV til lokale normer og konkrete virksomheder, åbner døre til potentielle arbejdsgivere, forbereder jobsøgeren til jobsamtale, rådgiver om løn, timing og netværk, mv. Ægtefællerne er typisk selv højtuddannede, har international baggrund og et interessant karriereforløb bag sig.
  2. Family Support til medrejsende familier. Dette omfatter døråbning til steder, hvor familien kan dyrke deres fritidsinteresser, kontakt til uddannelsesinstitutioner, frivilligt arbejde, værtsfamilier, kulturforståelse samt helt almindelig støtte og opmuntring. Løsningerne er hver gang håndholdte og individuelle tilpasset den enkelte families situation
  3. Cultural Awareness kurser og workshops for ledere og medarbejdere, der skal modtage udlændinge, samt for udlændinge, der skal arbejde med lokale. Vi holder meget af at udfordre deltagerne i, hvordan de kommunikerer på tværs af kulturer. Via spil, øvelser og anden form for aktiv deltagelse udvikler deltagerne ny viden og inspiration til, hvad de hver især kan gøre for at sikre en god kulturforståelse.

Siden vores start i 2009 har vi arbejdet for virksomheder som LEO Pharma, DAKO, Haldor Topsøe, IC Companys, British American Tobacco, DTU og Mærsk, sidstnævnte i samarbejde med Alfa Relocation.

Globalt samarbejder vi med to stærke internationale partnere: IMPACT Group (om Job Counselling og Family Support) og Dean Foster Associates (om Cultural Awareness). Vi er således også i stand til at indgå aftaler om globale løsninger.

For yderligere oplysninger henvises til den engelske del af vores hjemmeside.